(Last Updated On: 14. september 2021)

Fem lejeboliger er på vej til Strøby Egede

Byggeri: Der er stadig gang i nybyggeriet på Stevns og i Strøby Egede er fundamentet til fem nye lejeboliger ved at blive støbt.

De fem lejelejligheder forventes færdig til indflytning i juni 2022.

(Foto: Klaus Slavensky)

De nye boliger skal ligge på Stevnsvej 13 A langs kystlinjen, som tidligere har huset restauranten Ægir, som bekendt er navnet på kongen over havet i den nordiske mytologi.

Det nye boligkompleks har et mere beskedent navn, Vandkanten, men vil ifølge bygherre Thomas Kristiansen blive til fem luksuslejligheder.

– Vi bygger 4 lejligheder på 120 m2 og en på 100 m2, alle i et plan, forklarer Thomas Kristiansen, der oplyser, at projektet har været længe undervejs.

– Forsinkelsen skyldes bl.a. at vi har måttet rense grunden for forurening og så har det været kompliceret med sikkerhed til vandet, siger Thomas Kristiansen, som indtil nu mest har haft erfaring med erhvervsbyggeri, hvorfor han også overlader til Dansk Boligformidling at forestå udlejningen.

Den nordiske mytologi beretter, at Ægirs afkom er bølgerne, men nu har de skyllet nye hjem op på Stevnsvej, og dermed øges antallet af stevnsboere endnu en gang.
sky

Skriv en kommentar