(Last Updated On: 25. januar 2019)

Mjødgårdens Thomas Priiskorn pryder forsiden på Stevns Erhvervsråds nye magasin.

Kommunikation: Stevns Erhvervsråd præsenterer for første gang et stort erhvervsmagasin, som er på vej til erhvervslivet i hele kommunen.

Skal skabe inspiration

Det nye magasin er på 40 sider, og byder bl.a. på flere erhvervsportrætter og interviews.

– Med magasinet vil vi gerne skabe en større bevidsthed om det erhvervsliv, vi har i kommunen. I vores dagligdag støder vi på rigtig mange gode historier ude hos virksomhederne, som mange måske aldrig hører om. Vi håber, at historierne kan være med til at inspirere andre erhvervsdrivende og måske endda skabe en stolthed over alt det, vi kan her i Stevns kommune, fortæller erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.

Fokus på lokale kræfter

I det første nummer kan man læse om både etablerede virksomheder og iværksættere fra vidt forskellige brancher bl.a. det ambitiøse gourmetbryggeri Mjødgård, Luminiz som producerer håndlavede lamper, Engvang Frugtplantage som kombinerer frugt med oplevelser og den nye verdensopfindelse fra Stevns; Angle.design.

Kommunen er partner

Magasinet er skrevet i tæt samarbejde med Stevns Kommune, for et andet formål med magasinet er at sætte fokus på alle de kræfter i kommunen og erhvervsrådet, som arbejder med at servicere og udvikle erhvervslivet – fra byggesagsbehandleren til iværksætterkonsulenten.

Derfor indeholder magasinet flere interviews med kommunens medarbejdere og politikere, herunder borgmesteren:

– I Stevns arbejder vi for at være en åben og imødekommende kommune, så derfor er vi glade for muligheden for at lade erhvervslivet komme tættere på alle dem, som arbejder med at udvikle og betjene erhvervslivet, siger borgmester Anette Mortensen.

Ny erhvervspolitik

Magasinet udkommer samtidig med, at kommunens nye erhvervspolitik træder i kraft for 2019-2023.

– Vi ser det som en god anledning til, at iværksættere og virksomheder kan få et indblik i den nye erhvervspolitik, som er udviklet i tæt samarbejde med erhvervslivet og som fremadrettet sætter kursen for økonomisk vækst og udvikling i Stevns Kommune, tilføjer formanden for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Mikkel Lundemann Rasmussen, som fortæller om den nye politik i et stort interview.

Erhvervschef Thomas Christensen oplyser, at magasinet efter planen vil udkomme en gang årligt.

 

Skriv en kommentar