(Last Updated On: 3. september 2019)

Hårlev: Henover sommeren har der været travlhed i det tidligere bogdepot og bogbusgarage ved Hårlev Bibliotek i Bredgade.

Her har Stevns Kommune i samarbejde med Stevns Erhvervsråd og Stevns Bibliotekerne nemlig haft travlt med at indrette nyt iværksætterhotel, hvor kommunens iværksættere fremover kan leje sig ind på en kontorplads.

Det nye kontorfællesskab, der allerede har fået sit navn: ’Start Up Stevns’, indvies fredag den 20. september kl. 12.

Fra 1. oktober kan man leje sig ind i det nye kontorhotel, hvor der dels er otte såkaldte ’flyverpladser’ i et fælles kontorlandskab på 58 kvadratmeter, og dels to enkeltmandskontorer på hhv. 9 og 13 kvadratmeter.

Det bliver Stevns Erhvervsråd, som skal facilitere det nye miljø, og her har man allerede lagt et program for resten af 2020 med en række forskellige aktiviteter, events og tilbud, som Stevns Erhvervsråd vil tilbyde lejerne i det nye iværksættermiljø.

Det er også Stevns Erhvervsråd, man skal kontakte, hvis man vil vide mere om priser og mulighederne for at leje sig ind i ’Start Up Stevns’.

Beregninger – baseret på månedlige leje på 1.500 kr. for en flyverplads i kontorfællesskabet, 2.000 kr. for det lille og 2.800 kr. for det store enkeltmandskontor – viser, at der opnås breakeven ved en udlejningsprocent på 81 procent.
rmh

Skriv en kommentar