(Last Updated On: 7. marts 2014)

Stevns Erhvervsråd har i længere tid ønsket at udgive et erhvervsmagasin, der sætter de stevnske virksomheder i fokus. Ønsket er nu gået i opfyldelse – magasinet er på gaden

Erhverv-forsidehelErhverv Stevns vil i første omgang kun udkomme digitalt, men det er planen, at det længere ude i fremtiden også skal udkomme som printudgave.

STEVNS: Erhverv Stevns, som magasinet hedder, indeholder artikler, der giver indblik i, hvad der sker rundt omkring i de lokale virksomheder. Der er sat fokus på et bredt udsnit af emner, hvor de erhvervsdrivende får chancen for at dele deres erfaringer og historier til inspiration for andre.
Ud over artikler med fokus på de erhvervsdrivende vil magasinet samtidig levere erhvervsnyheder og sætte fokus på de kommunalpolitiske beslutninger. Formålet er samtidig at gøre læserne opmærksomme på den hjælp, der tilbydes til erhvervsdrivende – både den hjælp, der er at hente i Stevns Erhvervsråd men også de tilbud, der ellers findes fra andre aktører.
Erhvervschef Thomas Christensen glæder sig over det nye magasin og håber, at rigtig mange vil få stor glæde af det.
”Vores ambition med bladet er at sikre, at alle relevante erhvervsinformationer er synlige og tilgængelige for alle interesserede. Jeg håber, at rigtig mange vil få stor glæde af Erhverv Stevns”, siger Thomas Christensen.

Læs Erhverv Stevns på:
www.stevnserhvervsraad.dk/files/pdf/magasin_erhverv_stevns.pdf

Skriv en kommentar