(Last Updated On: 7. januar 2020)

Hårlev: Kræftens Bekæmpelse på Stevns og Prostatakræftforeningen Propa arrangerer igen et møde for mænd ramt af prostatakræft. Det er torsdag den 16. januar kl. 19.00 på Sundheds- og Frivillighedscentret i Hovedgaden 46.

– På det første møde, der blev holdt i november, var der stor tilslutning, og stor interesse for at mødes jævnligt. Vi vil derfor forsøge med møder hver anden måned. Nogle med emner og oplæg, og nogen uden emner med mere tid til fri snak, fortæller Anny Borch Jensen, der formand for Kræftens Bekæmpelse på Stevns.

Kun for mænd

På mødet den 16. januar vil der ikke være et oplæg. Til gengæld vil der være rig lejlighed til at udveksle erfaringer med hinanden.

– Der bliver gode muligheder for at høre, hvordan andre klarer at leve med bivirkningerne ved kemoterapi, stråler og hormonbehandling. Høre hvordan andre kommer igennem det. Der bliver også mulighed for at høre, hvordan andre klarer at leve med inkontinens, få gode råd om at holde på vandet og hvilke muligheder der er for at få hjælp. Ligesom der kan tales om impotens og de muligheder, der er for at afhjælpe den manglende potens, uddyber Anny Borch Jensen, og fortsætter:

– Mødet er kun for mænd, og der kan snakkes frit. Der må ikke refereres fra mødet, så man kan føle sig tryg i selskab med ligestillede.

Det er gratis at deltage, og der serveres kaffe undervejs.

Af hensyn til kaffen vil det være fint med tilmelding til enten Svend Erik Bodi på e-mail sbodi@outlook.dk eller tlf. 2464 1139, eller til Anny Borch Jensen på e-mail annyborch@gmail.com eller tlf. 2924 7726.

Skriv en kommentar