(Last Updated On: 18. februar 2021)

Sådan kommer det nye træningsanlæg i Nord Stevns til at se ud.

Strøby Egede: Der er godt nyt til alle motionshungrende, for det nye udendørs træningsanlæg i Stevns Nord skulle efter tegn i vintersol og aftagende måne, kunne åbne primo april.

Idræt og skole samarbejder

Alle aftaler er på plads og hvis vejret vil, starter KOMPAN etableringen af det nye træningsanlæg primo marts.

– Det er AIK 65’s idrætsforeninger for gymnastik, fodbold, floorball, badminton og fitness, samt Strøby skole, som har etableret en gruppe med Henrik B. Pedersen i spidsen, der har ansvar for projektet, fortæller Lars Beier, som benytter lejligheden til at takke Nordea-fonden, hvis donation gjorde det hele muligt.

Individuel og hold

Anlægget som placeres i forlængelse af den eksisterende kunstgræsbane ved hallen og skolens p-plads vil indeholde en Cross Fit Station, Street Work Out, Boot Camp base, mavebænk, balancestation og parallelstænger.

Der vil blive optegnede træningsruder på underlaget samt en løbebane rundt om hele anlægget, så der vil være mange muligheder for alle aldersgrupper.

– Vi planlægger bl.a., at mange af foreningernes frivillige instruktører, i opstarten vil hjælpe brugerne, så de får det bedst mulige ud af de mange træningsmuligheder, der bliver også mulighed for at lave holdtræning, oplyser Lars Beier.

AIK-foreningerne vil naturligvis balancere benyttelsen af træningsanlægget i forhold til corona-situationen.

– Men anlægget er jo offentlig og frit tilgængelig for alle, så det er fortsat op til brugerne selv, at overholde corona-anbefalingerne. Det vil også være gældende når vi arrangerer holdtræning, siger Lars Beier, der tilføjer, at Strøbyhallens Egon Wille og de øvrige halinspektører i det daglige vil holde øje med anlægget.

Måske også legeplads

Det vil tage cirka 4 uger at etablere det nye anlæg, og afhængig af vejr og vind, vil dette arbejde starte i starten af marts, så hvis det går som folkene bag træningsanlægget håber, er det klar til påske.

– Vi har talt om at sætte et lavt hegn op rundt om anlægget både for at minimere hundenes adgang til at ligge »visitkort« og for at skabe mulighed for, at forældrene bedre kunne holde øje, hvis de små var med til træning, vi kunne måske ligefrem lave en lille legeplads til dem, men det er endnu ikke vedtaget, lyder det fra Lars Beier.
sky

Skriv en kommentar