(Last Updated On: 17. september 2020)

Bjarne Bech og Lucas André Jensen vil gerne vise sig frem. Eller rettere sagt – vise deres tøj frem. Derfor har de etableret et spritnyt showroom, så deres nystartede virksomhed Pro-Arbejdstøj kan vise frem, hvad den har at byde på. Borgmesteren klipper den røde snor på lørdag

Af Erik Nielsen

Bjarne Bechs søn, Thomas, er ansat i den nye virksomhed. Her står far og søn med noget af kollektionen, som skal vises frem i det showroom, som åbner officielt på lørdag. (Foto: Jørgen Chr. Jørgensen)

Strøby Egede: Bjarne Bech er for kort tid siden flyttet fra Roskilde til Strøby Egede – rent privat. Men nu åbner han også en helt ny virksomhed på Stevnsvej. Det sker sammen med sin 19-årige nevø: Lucas André Jensen, der er søn af Bjarnes søster og svoger, som bor på Kystvejen i det største byområde i kommunen.

– Jeg har igennem mange år været selvstændig inden for flere forskellige ting. Og da Lucas var lidt uheldig med en arbejdsgiver, sagde jeg til, at vi starter da bare noget sammen, så du bliver selvstændig og selv kan bestemme, siger Bjarne Bech, da Dagbladet kigger forbi Stevnsvej 12, hvor et helt nyt såkaldt showroom er ved at se dagens lys.

Fra ord til handling

Som sagt, så gjort. Sammen har de stiftet virksomheden Pro-Arbejdstøj og i den sammenhæng er Bjarnes 23-årige søn, Thomas, også kommet ind i varmen som ansat, hvor han blandt meget andet er ansvarlig for it.

Læs mere om Pro-Arbejdstøj i ugens udgave af Stevnsbladet.

Skriv en kommentar