(Last Updated On: 25. oktober 2019)

Frit udsyn til vandet, og ikke en skrue er der tilbage fra det 120 år gamle badehotel Vallø Strand. (Foto: Klaus Slavensky)

Strøby Egede: Så er det sket. Badehotellet Vallø Strand fra 1899 er borte, og tilbage ligger nu en byggetomt og afventer nyt byggeri.

Dette er ikke en nekrolog, for Stevnsbladet har skrevet om det smukke gamle badehotels historie, så tiden er inde til at fortælle om hvad der skal bygges.

– Det skal 19 lejeboliger, siger bygherren Morten Jul fra Interplan, som også står bag byggeri ved både biblioteket og Rema i Strøby Egede.

Han kan endvidere oplyse, at der „rammes pæle” i denne uge, og i uge 45 går byggeprocessen i gang, og at man hæver fundamentet en halv meter i forhold til de eksisterende ældreboliger, af hensyn til den stigende vandstand.

– De første lejere skulle kunne flytte ind i december 2020 og ved årsskiftet 2021, lyder der fra Morten Jul, som tilføjer, at der allerede er udlejet 11 boliger, så der i skrivende stund er otte tilbage. Dette på trods af, at lejlighederne fra 128 m2 til penthouse i to etager på 186 m2 nærmer sig københavnerpriser fra 14.500 til 22.500 kr. om måneden.

sky

Der bygges bl.a. i tre etager, hvor de to øverste lejligheder er penthouse med terrasse.
(Prospektmateriale – Interplan A/S

 

Skriv en kommentar