(Last Updated On: 12. september 2021)

Liflig jazzmusik og drama forenes i Snurretoppen den 15. september, samtidig med et møde-tiltag fra Stevns Teaterforening. (Pressefoto)

Kultur: Stevns Teaterforening har somme tider hørt fra sit publikum, at de savner en at se teater med, fortæller den lokale teaterforenings forkvinde, Lene Vestergård.
– Det kan være fra singler, eller hvis en partner ikke interesserer sig for teater – forstå det, hvem som kan, lyder det med et smil fra teaterbossen, som derfor nu forsøger, at arrangere et ’mødested’ i foyeren før den aktuelle forestilling »Driving Miles«.

Teater og musik

Er det nye initiativ vellykket, vil Stevns Teaterforening gentage initiativet ved en forestilling senere på sæsonen, oplyser Lene Vestergård, som ovenikøbet vil give et glas og sørger for mødestedet.
Man skal blot tilmelde sig ’Mødestedet’, når man køber sin billet. Ved det første forsøg er der et max antal deltagere på 25.
Og den aktuelle forestilling er »Driving Miles«, som er skrevet af den svenske krimiforfatter Henning Mankell, og handler om den amerikanske jazzlegendec Miles Davis, en chauffør og en gammel Volvo
Det er Parkteatret Frederikssund, som gæsterspiller i Snurretoppen onsdag den 15. september kl. 19:30
Og det er en stemningsfuld jazzhistorie om Miles, som kommer til Molde i Norge og bliver hentet i lufthavnen af en limousine med Svein Åge bag rattet og der udvikles et livslangt venskab.
Skuespilleren er Hans Henrik Clemensen og han har fem musikere med sig, og det er Vigga Bro, som har sat i scene.
Billetter kan købes på www.stevns-teater.dk

sky

Skriv en kommentar