(Last Updated On: 4. januar 2021)

2020 er gået på hæld, og det er nok et år, vi sent vil glemme.

I marts kom Corona til Danmark og meget blev lukket ned, også de mange frivillige foreninger her i blandt Hårlev Borger- og Erhvervsforening (HBE). Vores Generalforsamling måtte udskydes og Sankt Hansfesten måtte aflyses.

Men så kom sommeren og det så lysere ud. Vi begyndte at afholde bestyrelsesmøder igen. Hårlev Dagen i august havde vi meldt fra tidligere, da vi ikke ville binde os for et stort musik beløb, men på et bestyrelsesmøde fik vi dog uddelt vores Erhvervspris samt Borgerpris.

Så kom julen og nye regler for antal personer samlet, men én i foreningen fik en lys ide: ’drive in-uddeling’ af godteposer. Det blev en stor dag, der forløb særdeles godt.

Sidst på året fik vi oprenset vores gadekær i Bygaden, så vi nu kan gå i gang med at forskønne området. Håbet er, at vi kan finde nogle frivillige til et gadekærlaug.

Nu, hvor Hårlev har fået den super nye genbrugsplads med døgnåbent, håber vi så på – sammen med andre foreninger – at kunne lave en shelter by i det gamle område på Køgevej, der så vil blive et lille turistområde i byen. Den politiske sagsbehandling går igang først i det nye år.

Og selv om vi lige nu også står med nedlukning i en Corona-tid, er vi optimister i HBE. Med vaccine må det gå fremad, håber vi. Vores aktivitetsplan bliver først lavet sidst i januar.

Tak for et særligt 2020 og på gensyn på et friskt 2021.

Vi glæder os til at se jer.

Formanden for Hårlev Borger & Erhvervsforening
Johnny Andersen

Skriv en kommentar