(Last Updated On: 20. januar 2020)

Den er set mange gange før, Klinten, men smuk er den, og i 2020 er der ekstra meget fokus på Stevns verdensarv.

Rødvig: Verdensarvens partnere holder nytårskur i den bæredygtige udviklings tegn.

Den 27. januar mødes lokale virksomheder, foreninger og organisationer for at diskutere udviklingsplanerne for Stevns Klint, og lægge grundstenen til nye lokale, bæredygtige samarbejder.

Komsammen om fremtiden

Når Restaurant Harmonien i Rødvig åbner dørene til den årlige nytårskur for Stevns erhvervs- og foreningsliv, kan interesserede se frem til et arrangement med fokus på samarbejdet om at styrke den bæredygtige udvikling på Stevns, fortæller direktør i Verdensarv Stevns Tove Damholt.

– Siden vi startede partnerprogrammet op, har vi oplevet en fantastisk vilje blandt vores mere end 80 medlemmer til at skabe bæredygtige initiativer i fællesskab, forklarer hun.

– Nytårskuren er et af årets højdepunkter, hvor både medlemmer og nysgerrige, som ikke er medlemmer af partnerprogrammet, kan netværke og høre om vores planer for året. I år har vi valgt at lægge et program med fokus på den udvikling, som vi forventer at opleve her på Stevns i de kommende år, lyder det fra Tove Damholt.

Kom og påvirk planen

Det er ikke kun Tove Damholt og kolleger, som kan glæde sig til hvad 2020 bringer for det kommende besøgscenter i Boesdal og udviklingsplanen for klinten.

Under årets nytårskur vil alle deltager bl.a. få mulighed for at diskutere Stevns Kommunes kommende udviklingsplan for Stevns Klint, når udviklingskonsulentfirmaet Seismonaut, der er hyret ind til at lave planen, vil både fortælle om deres arbejde og gå i dialog med verdensarvspartnere om udviklingsplanerne.

– Så hvis man, som forening, virksomhed eller organisation, har nogle tanker om udviklingen, så er det altså nu, man skal sige dem højt, siger Tove Damholt.

Alle er velkomne

Nytårskuren er åben for alle virksomheder, foreninger og organisationer med interesse for partnerskabsprogrammet for Stevns Klint.

Arrangementet er gratis og uforpligtende at deltage i.

Nytårskuren afholdes hos et af partnerskabets nyeste medlemmer: Restaurant Harmonien i Rødvig, mandag den 27. januar 2020 fra kl. 16:30 til 21.

Tilmelding skal ske til projektkoordinator Sune Rodt, Verdensarv Stevns på telefon: 24 45 36 44.

Skriv en kommentar