(Last Updated On: 3. januar 2020)

Årets traditionsrige gåtur i Gjorslev Bøgeskov havde lokket rigtig mange ud på en smuk gåtur onsdag den 1. januar. Det er 39. gang, at Hjerteforeningen Stevns Motionsklub står bag arrangementet. (Foto: Kirsti Clement)

Bøgeskoven: Vejret var mildest talt fantastisk på årets første dag, onsdag den 1. januar, hvor Hjerteforeningen Stevns Motionsklub for 39. gang afviklede den traditionsrige nytårsmarch.

Familier med klapvogne, hunde i snor, unge og gamle havde fundet vej til Gjorslev Bøgeskov for at få en dejlig gåtur på ca. 5 km i den smukke skov.

Leif Olsen fra Hjerteforeningen Stevns Motionsklub fortæller, at der blev registreret 769 deltagere til det gratis arrangement.

– Det var en rigtig god dag, hvor mange nød gåturen og ikke mindst havde travlt med at holde øje med de små symboler ophængt på ruten i forbindelse med bingopladen, som udløste en præmie ved seks rigtige på kortet. Vi kan melde tæt på udsolgt i år, og der var heldigvis ingen biler, der sad fast i den bløde jord ved p-pladsen slutter Leif Olsen, der glæder sig over det flotte fremmøde.

Afslutningsvis blev der delt varme drikke, småkager og frugt ud til de mange deltagere med ønsket om et rigtig godt nytår.
kic

Skriv en kommentar