(Last Updated On: 9. maj 2014)

Camilla Lykke Nielsen, der har stået i lære hos Smykke- & Brillehuset på Nytorv,  kan nu kalde sig urmager
Camilla-urmager
Urmager Connie Kristholm med sin elev, Camilla Lykke Nielsen, der netop har afsluttet svendeprøve med tre priser. (Foto: Charlotte Skøtt).

STORE HEDDINGE: Camilla Lykke Nielsen har netop afsluttet sin svendeprøve med 9,8 i karakter, og så modtog Camilla ikke færre end tre priser: æresbevis for bedste præstation ved aflæggelse af svendeprøve, bevis for bedste resultat til svendeprøve og bedte faglige udvikling.
”Vi er stolte af Camilla, og glæder os rigtig meget over hendes flotte resultater – hun har fået 11 i gennemsnit for hele uddannelsen”, siger urmager Connie Kristholm og medindehaver sammen med Tina Poulsen af Smykke- & Brillehuset.
Svendeprøven løber over tre dage fra kl. 8 til 17 og eleven skal bl.a. finde fejl og lave dele til et lommeur, finde fejl og lave eftersyn på et elektronisk herreur, finde fejl og lave eftersyn på et mekanisk/selvoptræk herreur og fremstille tapper og lejrer til stueur. Herudover skal urmager-eleverne lave en sådkaldt cronometer-test over 15 dage, hvor de får udleveret et standard værk, som de arbejder på og omdanner til et cronometerur, der er et ur, der går meget præcist.
Camilla fortsætter som urmager hos Smykke- & Brillehuset.    cs

Skriv en kommentar