(Last Updated On: 15. januar 2021)

Jubilæum for domicil i Rønnede udsættes til foråret

Det er ikke bestyrelsesformand, Ole Elbæk fra Klippinge, som fejrer 25 års jubilæum, men Østdansk Landboforeings domicil i Rønnede, som ligger i Stevns’ nabokommune, selvom de fleste af foreningens medlemmer er planteavlere bosat på Stevns. (Privatfoto)

Foreningsliv: For 25 år siden den 6. januar i 1996 blev Østdansk Landboforenings nye domicil indviet i Rønnede.

Rådgivningsvirksomhed

Efter et kvart århundrede står rådgivningsvirksomheden endnu stærkere, siger bestyrelsesformand Ole Elbæk, som er gårdejer i Klippinge.

– Ja, vi har et fantastisk hus her i Rønnede. Vi arbejder løbende med nye visionære mål både politiske og faglige. For fremadrettet skal vi tilbyde endnu flere ydelser, til både landmanden, men også andre erhvervsdrivende. Der er et stigende behov for rådgivning og sparring i alle virksomheder i en stadig mere og mere kompleks verden, forklarer bestyrelsesformand Ole Elbæk.

Direktør Torben Flinch ser også mange muligheder, hvilket blandt andet skyldes en stærk medarbejderstab.

 

– Med en god opbakning fra medlemmer og kunder, har vi været i stand til at drive en solid virksomhed i et kvart århundrede, der hele tiden har kunnet matche alles behov.

– I øjenhøjde tager vi udgangspunkt i den enkeltes bedrift eller virksomheds behov uanset størrelse. Men det har ikke kunnet lade sig gøre uden dygtige og loyale medarbejderne, der er kernen i Østdansk Landboforening. Vi har udviklet os kolossalt løbende gennem årene. Og det er deres fortjeneste, at vores rådgivningsvirksomhed vil have en sund levetid, også i fremtiden, siger Torben Flinch.

Østdansk Landboforening vil senere på året afholde jubilæumsreception. Grundet COVID-19 bliver denne dato først fastsat til foråret.

Skriv en kommentar