(Last Updated On: 15. august 2022)

Rødvig: Lørdag den 13. august var der dagen igennem fuld af liv og aktivitet på havnen og i vandet ud for Rødvig.

En af de gode aktiviteter var arrangeret af LimeLight BoardSport Club – i samarbejde med forbundet Surf & SUP – som for anden gang var vært for Danish SUP Tour på Stevns.

Se billederne fra lørdagens SUP Tour i Rødvig. (Fotos: Rikke Michael Hansen):

 

Fra kl. 10.45 og resten af dagen var der livlig aktivitet på vandet, ved klubhuset og på Veststranden, hvor store røde porte markerede startområdet for deltagerne i de forskellige løb. Forud for det første løb bød værtsklubbens formand Steen Bonke Sørensen velkommen til deltagerne, der kom fra forskellige klubber landet over, heriblandt Kalø, Ålsgårde, Lejre og Varde.

Dels var det muligt at deltage i den 4,8 kilometer lange Social SUP Tour langs Stevns Klint. Her var 38 tilmeldte, som alle var iført lysegrønne bluser og skulle padle ud til kalkbruddet og ’Steens oplevelsescenter’, som speakeren betegnede det, og tilbage igen. Den hurtigste deltager tilbagelagde distancen på 40,09 minutter, mens den sidste kom i mål efter 1 time og 27,55 minutter.

Desuden var der omkring 50 tilmeldte – de var alle iført røde trøjer – til den officielle Danish SUP Tour, som bestod af et 700 meter teknisk race samt 25 meter strandløb.

Endelig var der race for juniorer, som var iført gulorange trøjer.

Deltagerne kom fra klubber over hele landet, og de blev ifølge Steen Bonke Sørensen udfordret af de særlige forhold, som vandet ud for Stevns Klint kan byde på med østenvind og let bølgegang.

Og dagen igennem var der flotte race i høj sol og med blå himmel foroven og en rigtig god stemning til lands og til vands.
rmh

Skriv en kommentar