(Last Updated On: 23. juni 2020)

Men det bliver sidste år med Grethe Fischer som instruktør – og den afsluttende forestilling er kun for forældrene

Her ses Grethe Fischer til sommerteater for børn i 2017, hvor børnene spillede Tryllefløjten. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: I sidste uge var der særdeles godt nyt til Stevns Amatør Scene og holdet bag ’Fire raske dage med teater’, for der fik de besked om, at det årligt tilbagevende sommerteater gerne må afholdes som planlagt.

Det bliver i dagene mandag den 29. juni til torsdag den 2. juli på Store Heddinge skoles sal og scene og er for teaternysgerrige børn i 1. til 5. klasse.

Årets sommerteaterstykke er skrevet af de to skrivedebutanter Victoria og Camilla fra Stevns Amatør Scene og har fået titlen ’Julies mod og det magiske sværd’. Der er tale om et nutidsstykke, som handler om Julie, der bliver drillet i skolen og derfor er meget ulykkelig.

Historien har selvfølgelig en happy ending: Julie får mod til at sige fra overfor de drilagtige kammerater på en meget aktuel måde, der dog ikke røbes her.

For allersidste gang bliver det med Grethe Fischer som instruktør.

– Jeg har besluttet, at det er sidste gang, jeg deltager i sommerteater, som Mona og jeg fandt på – og har lavet uafbrudt siden 2003, fortæller Grethe Fischer.

Hun kan videre oplyse, at projektet i år bliver en kombination af det, vi plejer at lave til vores teaterskole, og så det, som vi er nødt til at tage hensyn til i disse tider, altså rengøring, afspritning og afstand.

– Vi har også valgt, at der ikke er åben adgang til den lille forestilling torsdag kl. 14.00. Børnenes familiemedlemmer skal tilmelde sig inden onsdag 1. juli, oplyser Grethe Fischer.

Der er 21 tilmeldte aktører i alderen 6 til 12 år, og som altid er lederholdet: Mona, Lunde, Christian og Grethe plus de to forfattere og to nye assistenter.

Skriv en kommentar