(Last Updated On: 1. marts 2017)

Vi hverken kan eller skal kæmpe imod udviklingen. Vi skal derimod være kloge og hurtige til at gribe de nye muligheder, som fremtiden giver os.

Vi lever i en tid, hvor internettet er blevet en stor del af vores liv. Vi socialiserer på internettet, vi spørger internettet om hjælp og vi handler på internettet. Faktisk så køber vi alt fra dagligvarer til drivhuse på internettet.

Og den udvikling skal vi være med på. De stevnske virksomheder skal omstille sig og Stevns kommune skal bakke op. For e-handel er ikke et enten eller – det er et både og. E-handlen skal ikke erstatte de fysiske butikker og ansigt-til-ansigt betjening – det skal være et supplement.

I dag er vores detailhandelsomsætning på cirka 30.000 kr. pr. indbygger, hvor det gennemsnitlige tal i Region Sjælland er cirka 50.000 kr. pr. indbygger. Tænk hvad det kunne betyde for vores detailhandel, for den økonomiske vækst og ikke mindst for flere nye lokale arbejdspladser, hvis flere handlede hos vores lokale virksomheder.

Vi skal gribe chancen, imens den er der, og så skal vi udnytte, at både regeringen og EU investerer i at få styrket de digitale kompetencer ude blandt virksomhederne.

Mikkel Lundemann
Borgmesterkandidat
Konservative Stevns

 

Skriv en kommentar