(Last Updated On: 1. marts 2021)

Opgør med Løkke og Støjberg

 

 

Jakob Ellemann-Jensen sammen med Venstreløven og borgmester Anette Mortensen da han besøgte Hellested Friskole i 2017.
(Privatfoto)

Politik: Venstres formand på Stevns, Karsten Skov, valgte i sin beretning at gribe fat om nældens rod, og berørte hvorledes Venstre er udfordret landspolitisk.

Han kaldte det ødelæggende for et parti, når det kommer til at handle om personer frem for politikken.
– Lars Løkke var kommunikativt og visionært et unikum i dansk politik, men et rodehoved til det organisatoriske og relationer til andre partier, lød Karstens Skovs karakteristik af partiets tidligere mangeårige formand.
– Lars gjorde det godt i forhold til vælgerne, men kørte galt på de indre linjer. Jeg kunne utroligt godt lide Lars Løkke som vores leder, men han havde nået sin udløbsdato for at holde partiet kørende, fastslog Karsten Skov.

Støjberg var illoyal

Venstres lokalformand havde også kradse ord om den rigsretstiltalte Inger Støjberg.
– Jeg havde mine betænkeligheder ved hende som næstformand, dengang hun skulle vælges, dels som følge af rigsretssagen, der med et rødt flertal ville få fokus og dels hendes stædighed. Jeg havde dog ikke forventet det forløb vi så efterfølgende. En næstformand skal være der for at støtte og hjælpe formanden – ikke være i opposition til formanden, lød det fra Karsten Skov, som fortsatte med fokus på udlændingepolitikken.
– Her havde vi i Venstre berettiget kunnet forvente, at Inger Støjberg havde bakket sin formand op, når Ny borgerlige og Dansk Folkeparti langede ud, men i stedet for promoverede Inger Støjberg sig med selfies af hende og Pernille Vermund. Jeg kan ikke kalde det andet end illoyalitet og Jakob Ellemann var nødt til at agere, sagde han.

«Jakob gør det godt«

Karsten Skov bakkede bastant op om Venstres leder, og fandt, at Jakob Ellemann gør det godt.
– Nu er det tid til, at vi samles om det liberale parti vi er, og ikke i alle de retninger andre mener sig berettiget til at trække os i. Kan vi kun være Venstre-folk, hvis vi er jyder, får vi aldrig regeringsmagten igen. Venstre skal være et parti for både by og land og øst og vest, og uden Venstre kommer Danmark ikke på borgerlige hænder igen, sagde Karsten Skov.

sky

Se også: Borgmester-status om Stevns

Se også: Venstre: Vi er frihedens bannerfører

Se også: Opbakning til Ellemann-Jensen

Skriv en kommentar