(Last Updated On: 7. januar 2020)

Steen Nielsen forlader kommunalpolitik

Steen Nielsen ved Strøbyskolen, hvor han fik etableret et sikkert afsætningssted for skolebørn. (Fotomontage: Klaus Slavensky/Anders Grann)

Politik: Først trækker Socialdemokratiets formand Morten Kasper sig, så meddeler viceborgmester Steen S. Hansen, at han til næste valg ikke er Socialdemokratiets borgmesterkandidat, og senest har mangeårigt kommunalbestyrelsesmedlem Steen Nielsen (S) skrevet på Facebook, at han ikke genopstiller til kommunalvalget i 2021.

Hellere fem år for tidligt…

„Jeg har i ca. 25 år været aktiv, på forskellige niveauer, i det politiske. Det har været sjovt og lærerigt, men til tider også hårdt”, skriver Steen Nielsen, og sin humoristiske ånd tro, forklarer han sit stop med et citat fra præsident de Caulle: „Hellere trække sig fem år for tidligt end fem minutter for sent.”

– Partiet skal finde en ny borgmesterkandidat, og mange har opfordret mig, og det er mit svar på de venlige opfordringer, så partiet kan finde den rigtige, siger Steen Nielsen.

De mange fingeraftryk

Selv om der er små to år tilbage af Steen Nielsens valgperiode, har Stevnsbladet spurgt hvilket fingeraftryk han er mest tilfreds med at have sat indtil nu?

– Politik er jo et holdspil, understreger han, men fortsætter:

– Jeg har arbejdet meget med infrastruktur, og synes selv, at jeg har været med til at forbedre de offentlige tilbud i Strøby Egede.

– Og så har jeg kæmpet for børnene, siger den aktive skolelærer på Strøbyskolen, og fremhæver hvordan det er lykkes, at få indført psykologi-garanti.

Rød tråd: Social omtanke

Steen Nielsens røde tråd går igen som en social og solidarisk linje med især svage medborgere i fokus, uanset om det drejer sig om transport, kultur eller den økonomiske politik.

– Jeg er glad for at det lykkes at få afsat en kulturpulje, hvor familier, som ikke har plads i budgettet, kan få tilskud eller gratis adgang til at deres børn kan deltage i f.eks. idrætsforeninger, og dermed fortsat være en del af det sociale fællesskab, siger han.

Steen Nielsen glæder sig til at være med til at afslutte store projekter som det kommende besøgscenter i Boesdal og den nye Stevnshal.

– De skal følges til dørs, og så står mit parti for forbedringer på velfærdsområdet, konstaterer han, som også oplyser, at han bliver i Socialdemokratiet, blot ikke som kommunalbestyrelsesmedlem efter valget i 2021.

sky

 

Skriv en kommentar