(Last Updated On: 25. februar 2020)

Verdenstenoren Juan Diego Flórez blændede publikum og kritikere, da han sang og spillede Orfeus’ rolle virtuost på La Scalas første opsætning af Glucks opera i sin franske version. (Pressefoto)

Store Heddinge: Snurretoppens operagruppe glæder sig til at præsentere den næste forestilling: Glucks opera ’Orfeus og Eurydike’, optaget i La Scala, Milano i 2018.

Med sin opera ’Orfeus ed Euridice’ uropført i 1762 satte Christoph Willibald Gluck nye standarder for musikdramaet. Han gjorde opera nærværende gennem en stærk historie fortalt i musik, sang og dans.

Handlingens udspiller sig i Hellas, med myten om Orfeus’ magiske rejse til dødsriget for at hente sin elskede Eurydike tilbage til livet. Det drejer sig om ubrydelig kærlighed og guders gunst, så det hele kan løses og så lykken kan indfinde sig blandt de dødelige. Dybest set er det vist det, både operaer og den menneskelige tilværelse altid handler om.

– Der venter os en stor musikalsk oplevelse i hænderne på operaen i Milano. Det findes rent faktisk ikke noget bedre sted i verden, lyder det fra Karsten Visby fra operagruppen.

Han oplyser endvidere, at billetprisen fortsat er 180 kroner og inkluderer kaffe, et glas vin i pausen og chancen for at vinde en CD med ’Orfeus og Eurydike’ til hjemmebrug.

På gensyn den 2. marts kl. 15.00 i Snurretopen, Stevns’ førende operahus.

Skriv en kommentar