(Last Updated On: 25. august 2020)

Billetter til operaforestillingerne i Snurretoppen kan allerede nu bestilles hjemmefra

Store Heddinge: Det kulturelle mødested Snurretoppen er primært en biograf, hvor filmkunsten præsenteres med film i alle genre.

Dertil kommer Snurretoppens tilbud om store musikalske oplevelser.

Også i den sæson, hvor operagruppen har linet en lang række fornemme forestillinger op fra de helt store operascener i Europa.

– Vi lægger ud den 27. september kl. 15 med Verdis ’Rigoletto’. Forestillingen er en optagelse fra Bregenz, hvorfra vi tidligere set fantastiske opsætninger, oplyser Karsten Visby fra Operagruppen.

Dernæst følger den 8. november kl. 15.00 endnu en opera af Verdi, ’Masnadieri’, som ikke er hans mest kendte værk. Der er tale om en opførelse fra La Scala i 2019.

Den 7. december kl. 18.00 går turen live til La Scala og Donizettis ’Lucia di Lammermoor’.

Det nye år indledes med Bellinis ’Søvngængeren’ i en opførelse på La Fenice i Venedig, der vises den 24. januar 2021 kl. 15.00.

Årets balletforestilling er Giselle den 28. februar kl. 15.00. Det er en optagelse fra Paris Opera i 2020.

Sæsonen sluttes den 18. april med Puccinis ’Manon Lescaut’ kl. 15.00. Også denne forestilling kommer fra La Scala i Milano.

– På grund af COVID19 er der færre pladser til rådighed i salen, så vi opfordrer til, at man køber billet hjemmefra i god tid. Prisen er nedsat til 160 kr. idet der ikke indgår vin og lodtrækning i billetprisen, forklarer Karsten Visby, som håber at de valgte forestillinger falder i publikums smag.

Programoversigt kan fås i Snurretoppen og på bibliotekerne.
rmh

Skriv en kommentar