(Last Updated On: 18. april 2021)

Smukke omgivelser, 13 km. og 35 forhindringer

Fra en tidligere Gjorslev Jagt, hvor rytterne red ned gennem alléen foran godset. (Arkivfoto)

Gjorslev: Igen i år inviterer Østsjællands Rideklub til den årlige Gjorslev Jagt ved Gjorslev Gods. Det bliver i år søndag den 2. maj.

Gjorslev-jagten er en hyggelig og nem jagt for alle på cirka 13 kilometer. Der er cirka 35 spring med en maksimal højde på 80 centimeter, og turen rides i de flotte omgivelser omkring Gjorslev Gods.

Rytterne sende afsted klokken 10 og jagten slutter cirka klokken 13 ved Gjorslev Gods på Gjorslevvej 20 lidt uden for Holtug.

Arrangørerne oplyser, at man på grund af Covid19 skal tilmelde sig pr. sms på følgende nummer 53545550, hvor man oplyser rytter og eventuelt hjælper/tilskuer. Det bliver efter først til mølle-princippet, og ryttere prioriteres frem for hjælper/tilskuer.

Prisen for at deltage i årets Gjorslev Jagt er 80 kroner for medlemmer af Østsjællands Rideklub, mens prisen for ikke-medlemmer er 100 kroner.

A-felt springer alle spring, mens B-felt må ride uden om nogle spring og endelig gælder det for C-felt, der er ledsagerfelt, ikke springer.

Alle er velkomne. Ryttere over 18 år må gerne ride på ponyer, men det skal være forsvarligt for dyret. Det er op til den enkelte selv at tjekke regler for sikkerhedsudstyr.

Skriv en kommentar