(Last Updated On: 27. juni 2014)

LivredderPatruljens besøg varer ca. en time og finder sted på  Rødvig Lystbådehavn, Havnevej 21, Rødvig, Stevns, den 6. juli kl. 17.00.
TrygFonden-Kystlivredning1---LivredderPatruljen-besøger-havn
Tag børnene i hånden, morfar under armen eller kig forbi med kæresten, når LivredderPatruljen besøger Rødvig Lystbådehavn. Her vil TrygFondens specialuddannede livreddere demonstrere deres livredderudstyr og fortælle, hvordan du bedst passer på dig selv og dine nærmeste, når I skal nyde sommeren på og ved vandet. Der er både lege og konkurrencer på programmet.

Den 6. juli er der særlig grund til at besøge Rødvig Lystbådehavn – hvor der også er Markedsdag. Denne dag lægger den populære LivredderPatrulje lægger turen forbi havnen kl. 17. Her kan både små og store få gode råd til, hvordan man færdes sikkert ved og i vandet og opleve LivredderPatruljen demonstrere, hvordan man bjærger en person op fra vandet og giver livreddende førstehjælp. Der vil også være mulighed for selv at give hjertemassage på en dukke, få et kig på livreddernes redningsbåd og specialudstyret livredderbil eller selv hjælpe med at redde en person op af havnen.

LivredderPatruljen tager hver sommer rundt i landet for at lære danskerne om sikkerhed ved og i vand, og erfaringerne med at møde de vandglade danskere ude i sommerlandet er gode, fortæller René Højer, områdechef for sikkerhed og ansvarlig for bade- og vandsikkerhed i TrygFonden.

– Vi oplever hvert år, at danskerne er glade for at få råd til, hvordan de bedst passer på sig selv og hinanden, når de skal ud at nyde vandet. Blandt sejlere vil mange drukneulykker kunne undgås, hvis man husker redningsvest og undlader at drikke alkohol, når man sejler, akkurat som man gør, når man kører bil. Hvert år kommer det også bag på mange forældre, at det bedste er at være i vandet sammen med børnene og ikke bare holde øje fra vandkanten, hvor man let bliver distraheret, siger René Højer, som opfordrer alle interesserede til at komme forbi og få en oplevelse med LivredderPatruljen.

LivredderPatruljen er en del af TrygFonden Kystlivrednings knap 200 specialuddannede kystlivreddere, der passer på badegæsterne på 36 strande og havnebade i Danmark. I år lægger LivredderPatruljen vejen forbi 153 forskellige strande og havne. Første gang livredderne tog på turné rundt i sommerlandet for at oplyse om bade- og vandsikkerhed var i 1998.
TrygFonden-Kystlivredning---LivredderPatruljen-besøger-strand

Skriv en kommentar