(Last Updated On: 16. august 2022)

Kom til Herregårdenes Dag på Gjorslev Gods.

Hårlev Gymnastikforening har flere gange i løbet af dagen sat ’Gymnastik for alle’ på aktivitetsprogrammet. (Arkivfoto: Kristian Buchmann)

Gjorslev: Den tredje søndag i august er der Herregårdenes Dag. Denne dag, som i år falder søndag den 21. august, slår Gjorslev Gods portene op for gæster. Sammen med lokale ildsjæle, foreninger og virksomheder viser godset, hvad Stevns har at byde på indenfor mad, kultur og historie.

Interview med lokale kunstnere, historiske foredrag om Stevns, lækker Stevns Street Food, mikrodyr i mikroskop, ’gæt en smag’, klap et føl, rundvisninger på slottet, yoga, folkedans og ølsmagning. Der er mange nye aktiviteter. Og de nævnte er kun et lille udsnit af de aktiviteter, der er på dagen. Hele programmet kan ses på godsets hjemmeside gjorslev.dk under arrangementer og sloganet for dagen er: Stevns, når det er bedst.

En festlig start

Dagen skydes i gang med den festlige ’Gjorslev-Fanfare’ i borggården spillet på parforcehorn af komponisten Jesper Jørgensen. Dernæst byder borgmester Henning Urban Dam (S) og godsforvalter Carsten L. Jakobsen velkommen.

Dagen lang er der mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne og blandt de nye tiltag er bl.a. VIP-pakken med rundvisning, fire retters menu og koncert.

Kom og oplev Stevns, når det bedst, og mød de mange mennesker, som er involveret i Herregårdenes Dag i år. I alt vil der være knap 60 forskellige aktiviteter spredt ud over slottet, borggården, Bredgade, Den Sydlige Stald, Den Gamle Hestestald og slotsparken.

Skriv en kommentar