(Last Updated On: 20. september 2017)

 

Ingredienser

1 porre
3 gulerødder
1 løg
Lidt kål
½-1 chili .
1 æble
5 tomater
4 spsk. olie
400 gram kalvekød
2 stilke sar
2 stilke timian
½ tsk. fennikelfrø
Salt og honning
Majsstivelse og vand

 

Fremgangsmåde

 

  • Skær porren i ringe. Skræl og riv gulerødderne groft. Hak løget.
  • Skær chilien ud i små stykker. Riv æblet. Hak tomaterne. Skær lidt kål i strimler.
  • Svits løget i to spsk. olie i en gryde.
  • Tilsæt porre, gulerødder, æble, tomat og kål og lad det stege lidt med.
  • Tag grøntsagerne op i en skål.
  • Hæld 2 spsk. olie i gryden og brun kødet godt.
  • Når kødet er brunet, tilsættes alle grøntsagerne igen. Tilsæt chili, krydderurter og vand, så det lige dækker, og lad det hele koge i 20-40 minutter.
  • Smag til med salt og honning.
  • Lav en jævning af 2 spsk. majsstivelse og ½-1 dl vand og jævn retten.
  • Servér retten med ris og/eller ciabattabrød.

 

Kilde: Stevns Erhversråd

 

Skriv en kommentar