(Last Updated On: 12. oktober 2021)

Underholdning: Hvis ikke man har fået billetter til Jesper Lohmanns forestilling ”Tilløkke Otto” på harmonien i Rødvig den 23. oktober, eller man ikke kan få nok af ’baggårdspumaen’. Så er der endnu en mulighed for at deltage i en hyldest for Otto Brandenburg, når entertainer Karsten Holm disker op med ”Historien om Otto Brandenburg” på Mødestedet, Bredgade 1 i Hårlev, tirsdag den 19. oktober kl. 13.

Karsten Holm fortæller om Otto Brandenburg og synger hans sange i Mødestedet i Hårlev den 19. oktober kl. 13. (Pressefoto)

Danmarks Elvis

Her vil Karsten Holm fortælle historien om Otto Brandenburg, og synge ”baggårdspumaens” sange og fortælle de mange anekdoter om hele Danmarks Otto.

Efter en optræden i TV2 Charley i 2014, hvor Karsten Holm sang ”To lys på et bord”, blev det naturlig for ham at kaste sig over Otto Brandenburg og hans musik og historie.

– Otto jo var Danmarks Elvis. Danmarks første teenageidol blev født 4. september 1934 og døde 72 år gammel i 2007. Faktisk noget af en præstation, med det, til tider, hårde liv han levede, forklarer Karsten Holm og uddyber:

– Ottos karriere strakte sig over mere end 50 år. Det begyndte med violin, men skolekammeraten Ib Glindemann, fik ham til at skifte jazz-guitar. Succesen tog fart med Four Jacks, som han var med til at starte. Han blev Danmarks første teenageidol, eller Danmarks Elvis, blev berømt i Sverige og Tyskland, fortæller Karsten Holm.

Den folkekære sanger

To lys på et bord, kender alle, men Otto Brandenburg også blev skuespiller, visesanger, spillede revy, hans imponerende cv er langt.

Karsten Holm fortæller lidt af historien om manden, synger de sange han sang, og tegner et portræt af manden. Det bliver en vekselvirkning mellem foredrag og sange. Det bliver f.eks.: ”To lys på et bord”, ”Når en sailor går i land”, ”Buona sera” og ”What do you wanna make those eyes at me for?” og mange flere.

Det er Mødestedets brugergruppe og biblioteket der samarbejder om dette arrangement, som er ganske gratis. Man møder bare op.
sky

Skriv en kommentar