(Last Updated On: 3. september 2018)

Adskillige fortelte til fastliggercampingvogne, som står på Stevns Camping ved Strøby, har op til weekenden været udsat for tyveri

Gerningsmanden har enten brugt en kniv eller en anden skarp genstand til at skære ruderne ud i mere end 25 fortelte. (Modelfoto: Iris).

Strøby: Politiet har fredag morgen den 31. august modtaget syv anmeldelser, som alle fortæller om fortelte, der er skåret op med en kniv eller en skarp genstand.

Aase Sørensen, indehaver af Stevns Camping, oplyser til Stevnsbladet, at der er tale om endnu flere, over 25.

– I de 20 år jeg har ejet stedet, har vi aldrig oplevet noget lignende. Jeg har fastliggere, som har været her i 28 år, og de har heller aldrig oplevet noget lignende, fortæller Aase Sørensen, som også kan berette om, at flere af hendes kolleger med campingspladser på Sjælland har oplevet noget tilsvarende den seneste tid.

– Det er en rigtig kedelig tendens, siger ejeren, der nu vil træffe foranstaltninger for, at det ikke sker igen.

Lille udbytte

– Fremgangsmåden har været den samme, der er skåret i ruden, og det er kun småting, der er taget fra teltene, oplyser Aase Sørensen.

Fra nogle af forteltene er stjålet elektronik i form af computer, radio, GPS samt tasker, mens der fra andre enten ikke er opgjort eventuelt stjålne genstand eller ikke mangler noget.

Ved det ene gerningssted havde gerningsmanden skaffet sig uhindret adgang til forurettedes køretøj, en personbil, som ikke var låst. Fra bilen var stjålet en GPS med omformer.

På et græsareal ved et af de andre fortelte blev der fundet spor, som stammer fra en gammel barnevogn, som indbrudstyvene har »lånt«. Sporene førte hen til flere andre steder, hvor der var skåret hul i forteltet, og barnevognen var efterladt

De mange indbrud er ifølge politirapporten begået på et tidspunkt mellem torsdag aften den 30. august kl. 22 og tidlig fredag morgen den 31. august kl. 6.
rmh

Skriv en kommentar