(Last Updated On: 30. marts 2015)

Det handler om bolig, fritid, familie, energi og livsstil, når Hårlev Stevns Messen i weekenden den 11. og 12. april indtager Hårlev Hallerne. Kom og bliv inspireret, deltag i konkurrencerne og få ”smagsprøver” på de produkter, som messens mere end 90 udstillerstande har at byde på.

Foto Eva og Johnny

Formand for Hårlev Borger- & Erhvervsforening, Johnny Andersen, står her sammen med messearrangør fra Multi-messer.dk, Eva Petersen. De glæder sig begge til for første gang at afholde Hårlev Stevns Messen. (Foto: Privatfoto)

HÅRLEV: I weekenden den 11. og 12. april ser Hårlev Stevns Messen for første gang dagens lys. På messen kan man besøge mere end 90 udstillerstande, som fordeler sig i hal 1, hal 2, i forhallen og ude foran hovedindgangen. Der vil være inspiration og nyheder inden for bolig, energi, delikatesser, fritid, familie og wellness. Endvidere er Stevns kommune, forskellige politiske foreninger og foreningslivet repræsenteret på messen.

Messen foregår i Hårlev Hallerne, der ligger på Industrivej 39. Begge dage er der åbent fra klokken 10 til 16, og der er gratis entre og parkering for besøgende.

På messen vil der være stande med delikatesser, køkkener, ejendomsmægler, forsikringsselskaber, cykler, blomster, bedemand, masser af biltilbehør, tømrer- og murerfirmaer, massagestole, wellness, foreninger, kommunen, sikringsselskaber, fodterapeut, smykker, tøj, gardiner, brugskunst, Revyperler, tagrens, fagforening, isolering og meget mere.

Samarbejde mellem HBE og Multi-messerne
Den nye messe er et samarbejde mellem HBE, Hårlev Borger & Erhvervsforening, og messearrangør Eva Petersen fra Multi-messerne.dk. Eva Petersen har siden 2008 stået for messer i blandt andet Vordingborg, Faxe og Nykøbing Falster, og det er essensen af disse messer, som hun i samarbejde med HBE ønsker at få skabt på en årlig messe for hele Stevns kommune.

”Det er vigtigt, at det er de lokale virksomheder, der er bredest repræsenteret på messen. Vores håb og ønske er at vise borgerne på Stevns, at de lokale firmaer i kommunen har en masse at byde på. Det er vigtigt, at der skal være plads til alle på messen – fra det mindste enmandsfirma til de helt store. Og så skal der ske noget nyt og spændende for hver tredje meter for de besøgende på messen”, fortæller Eva Petersen.

”For 4 år siden genopstod HBE, og messen skal være med til at sætte Hårlev på landkortet. HBE’s genopstandelse og formål er at udvikle det lokale handelsliv og at skabe en god udviklingsby, til gavn for en god bosætningsby”, supplerer HBE’s formand, Johnny Andersen.

Musik, dans og konkurrencer
Flagstænger med Dannebrog i Hårlev Bymidte vil byde de besøgende på messen velkommen, og formanden for Natur-, Fritid og Kulturudvalget, Bjarne Østergaard (V) kommer og åbner messen lørdag formiddag klokken 10.

Begge dage vil der også være løbende underholdning i hallen, blandt andet med sumba, gospel, spil og danseoptræden af Juniordanmarksmestrene.

Alle besøgende får tildelt et lod ved indgangen og deltager i lodtrækningen om to x to billetter til forpremieren på Revyperler den 2. juni klokken 20 i Kulturhuset Harmonien, Rødvig.

Man kan læse meget mere om messen og se udstillerlisten på www.multi-messerne.dk.

Skriv en kommentar