(Last Updated On: 29. marts 2019)

Inge Rasmussen overrakte revybilletter til Johnny Andersen fra bestyrelsen som tak for hans store indsats. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Hårlev: Efter generalforsamlingen blev der uddelt Årets Erhvervspris, som i år gik til By Lagoni. For første gang blev Årets Hårlev Borger kåret, det blev Leif Nielsen.

Og til formandens store overraskelse var der også en tredje pris. Det var bestyrelsen, der gerne vil takke deres formand for hans store indsats:

– I 2018 fik vores formand Stevnsprisen. Vi er stolte af ham og glade for ham, selv om vi må dele ham med andre. Han er også cykelhandler, og her går det godt, hjulene drejer. Og så har han to piger, de er hans et og alt. Derfor har vi en gave til dig, dine to piger og deres kærester: billetter til Cirkusrevyen. Rigtig god fornøjelse, sagde Inge Rasmussen.

– Der tog i godt nok røven på mig, udbrød en glad formand, som med stor tak tog imod gaven.

Aftenen sluttede med et festlig og ikke mindst majestætisk indlæg fra den kongelige chauffør, Søren Sørensen fra Klippinge, som kunne fortælle mange anekdoter fra mere end 20 års virke ved kongehuset.
rmh

Skriv en kommentar