(Last Updated On: 29. juni 2015)

brand webJUELLINGE/KARISE: I går søndag den 29. juni kl. 18.05 blev Stevns Brandvæsen sendt til brand i landbrugsejendom.

Allerede inden ankomst, var det tydeligt at det brændte på adressen, for en høj kraftig røgsøjle var at se i horisonten.

”En lade fyldt med halm var overtændt, og havde brændt et større hul i tagbelægningen. Brandmændene blev indsat med store slanger fra start af, og Stevns Brandvæsens tre tankvogne kørte i pendulfart for at kunne følge med vandforbruget. Senere i forløbet blev en lastbil med grab tilkaldt for at tømme bygningen for den brændende halm, og for at fjerne de ustabile mure, der efterhånden gjorde brandstedet til en risikofyldt arbejdsplads”, forklarer Mogens Brix, vagthavende indsatsleder hos Stevns Brandvæsen.

Indsatsen varede i godt seks timer. Efter endt indsats blev laden afspærret, så politiet kunne lave brandefterforskning på stedet.

Stevns Kommunes vejservice blev tilkaldt dagen derpå, for at sikre vejene. De store mængder slukningsvand, havde skabt store mudderansamlinger på vejbanen, og derved risiko for efterfølgende trafikuheld.

 

 

Skriv en kommentar