(Last Updated On: 31. juli 2018)

By Night Store Heddinge

Sidste ByNight var særdeles velbesøgt, og Store Heddinge summede af liv, leben og glade toner. (Foto: Kirsti Clement)

Store Heddinge: På fredag den 3. august afvikles årets anden By Night i Store Heddinge.

Ligesom sidst, hvor bymidten hele aftenen igennem summede af musik, snak, latter, handel og hilsener, er der lagt op til en hyggelig festaften under åben himmel. Både på Nytorv, hvor Hitfingers leverer livemusik fra scenen, i gården bag Stevnsbladet, hvor livemusikken spilles af ClassJazzQuartet, i Løjes gård, hvor EL-Paso Linedansers Stevns danser fra kl. 18.30 til 19.30 og hvor Hotel Stevns har hentet et par lokale DJ’s til at spille. På pladsen ved SuperBrugsen står beredskabet klar med deres mandskabsvogne og udstyr.

Og så kommer sangerinden Julie Berthelsen til byen, dog ikke for at optræde men for at præsentere sin smykkekollektion. Det foregår i Smykke- og Brillehuset.

Hele Algade bliver fyldt op med boder, stande og politiske partier, og så kan du finde gode tilbud i butikkerne, deltage i sjove konkurrencer og kaste med tomme dåser i det muntre køkken.

Husk, at der til børnene kan købes børnebillet for kun 50 kroner, som kan veksles til mange gode overraskelser og godter rundt omkring i byens butikker. Når billetten er brugt kan de fortsætte fornøjelighederne i hoppeborgen eller på den fire baner store »superslide«.

Der bliver også rig mulighed for at få stillet sulten og tørsten, enten på byens spisesteder eller fra ølvognen, Kok med Kul på og Frk. Borchs Pandekagebod på Nytorv.

Vel mødt til endnu en festlig aften.

Græske toner i Café Algade

I Café Algades hyggelige gårdhave vil der fra onsdag den 1. til lørdag den 4. august være græske band med fire musikere, der alle er kendt fra tv og med egne musikproduktioner. Blandt andet Lefteris Laertis og Nikol som ved mikrofonen vil ledsage de græske menuer med levende græsk musik og sang.

Også til By Night fredag den 3. august, hvor man endda kan deltage i en konkurrence om to rejser til den græske ø Rhodos.

Desuden spiller det lokale band New Kids in Town også i caféen på selve By Night-aftenen.

Fødder, sko og vandreture

Hos Klinik for fodterapi i Østergade kan man til By Night få foretaget en gratis fodanalyse. I klinikken er desuden en skoafdeling Stevns-Sko, som forhandler gode, klintrevenlige sko.

– Fra jeg for alvor begyndte at sælge sko – det var før Verdensarven blev en realitet – har jeg kaldt min skoafdeling Stevn-Sko, for vi bor jo kun fem kilometer fra klinten. Det kræver god fodsundhed, samt selvfølgelig gode sko at færdes sikkert på klinten, fortæller indehaver af klinikken og butikken, Mai Bomark, som er blevet partner med Verdensarven.

Samme aften kan man få sig en god snak med vandretursguiden Søren Svensson fra Klippinge om vandreture og de mange gode vandrestier, der findes på det skønne Stevns.

Han bruger en stor del af sin fritid i den stevnske natur, og vil meget gerne have følgeskab på turene.

 

Skriv en kommentar