(Last Updated On: 7. april 2020)

Corona: Nu er det påske, solen og varmen er kommet igen, og alle vil gerne ud og nyde det gode vejr. En kærkommen anledning til at gå en tur i Ådalen, kunne være at gå Påskevandringen, som kirken har sat op.

– Baggrunden for påskevandringen er selvfølgelig ikke god, vi skal holde afstand, vi kan ikke komme i kirke, vi kan ikke være sammen, men vi må gerne gå ud og få noget frisk luft, siger sognepræst i Strøby Kirke, Janne Melcher.

Påskevandringen består af fire poster:

1. Palmesøndag – ved Kirkeladen ned mod ådalen

2. Skærtorsdag – ved bænkene nede ved broen

3. Langfredag – på st. tårnby siden, på træerne ved svinget

4. Påskedag – ved St. Tårnby Kirke

På alle poster kan man læse den bibeltekst, der hører til dagen, man kan synge salmer og sange – der alternative melodier til de mere ukendte salmer, man kan høre nogle af musikstykkerne på sin mobiltelefon, og få velsignelsen digitalt. Man kan via Facebook sende billeder, der vil blive hængt op på de enkelte poster (Palmesøndag er det æselbilleder, Skærtorsdag billeder af dem, man gerne havde holdt påskefrokost sammen med).

– Vi håber, at mange vil benytte lejligheden til at gå en tur og fejre påske sammen med os, også selv om vi må gøre det hver for sig, siger sognepræsten.

Ruten er 4,5 km lang, den starter og slutter ved Strøby Kirkelade. Påskevandringen vil være opsat søndag den 5. april kl. 10.30 til mandag den 13.april.

Skriv en kommentar