(Last Updated On: 30. august 2021)

Jeg overværede paneldebatten på Cafe Stevnen den 16. august og hvor var det beskæmmende at høre formanden for socialudvalget Henning Urban Dam (S) som påberåber sig, at hans parti vil arbejde for de socialt udsatte i Stevns kommune samtidig med, at han syntes, at det er ok at skære 150.000 kr. i tilskuddet til Stevnen og samtidig ikke have kendskab til antallet af hjemløse i kommunen. Han mener 3-5 hjemløse, men nogle af brugerne rettede ham og sagde, at det var dobbelt op.

Måske den ærede formand for socialudvalget skulle komme noget mere ud blandt borgerne i kommunen og se og høre, hvad der rører sig og ikke bare forlade sig på info fra embedspersonalet.

Og hvad angår Line Krogh Lay (R) oplyste hun, at hun da også havde været med til at stemme nedskæringen igennem og mente, at det var et ok beløb, der var til overs 350.000 kr. på årsbasis for som hun siger: ’at hvis Stevnen skal have flere penge, hvor skal de så tages fra?’

Men som Martin Henriksen (DF) sagde, så sidder der tre personer på Tinghuset (verdensarv), der kunne godt spares, men det er jo Line Krogh Lays ’prestigeprojekt’, så der må jo nok ikke spares.

Rehné Høst Altenburg
Kandidat til kommunalbestyrelsen for DF

Skriv en kommentar