(Last Updated On: 16. oktober 2018)

Formand Jørgen Sten Hansen og medlemmer af Store Heddinge Pensionistforening havde en glad og hyggelig jubilæumsfest. (Foto: Klaus Slavensky)

Store Heddinge: »Ånden fra ’48« er normalt tilegnet de danske landsoldater i krigen 1848, men 100 år senere blev Invalide og Folkepensionistforeningen for Store Heddinge og Omegn dannet. Og den stevnske ånd lever i bedste velgående.

Medlemmer blev hædret

I sidste uge kunne de 200 nuværende medlemmer fejre 70 års jubilæum på Hotel Stevns.

Formanden, Jørgen Sten Hansen, holdt festtalen, hvor han bl.a. mindedes flere af de mange ildsjæle, som har deltaget i foreningens mangeårige arbejde, hvor Bodil Petersen og Inger Andersen stadig er med. Også Flemming Olsen og Grete Hansen blev hædret, og der blev overrakt blomster.

Hyggeture og håndarbejde

Store Heddinge og Omegns Pensionistforening er bl.a. kendt for deres ’virksomhed’ i Fiskehuset ved Højerup, hvor der om sommeren sælges gedigent håndarbejde.

Foreningen afholder månedlige sammenkomster og arrangerer endagsture til bl.a. Knuthenborg Safaripark, Møen og en fire dages sommertur, der f.eks. er gået til Randers.

Jørgen Sten Hansen bad medlemmerne om at hjælpe med at kigge i gemmerne efter historier fra foreningens fortid, som også har omfatter deltagelse i opførelsen af EGV-boliger.
sky

Skriv en kommentar