(Last Updated On: 7. januar 2020)

Et sammenstød forsinkede tirsdag morgen trafikken på Hovedgaden i Hårlev. Både politi og brandvæsen blev tilkaldt. (Fotos: Nikolaj Andersen)

Hårlev: Tirsdag morgen, den 7. januar kl. 06.51, indløb en anmeldelse om et sammenstød på Hårlev Hovedgade ud for husnummer 76.

Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til Stevnsbladet, at de to implicerede parter var en 55-årig mand fra Hårlev i en personbil samt en 53-årig mand, også fra Hårlev, som kørte igennem byen i en rendegraver.

– Den 55-årige, der kørte i østlig retning, kom af uforklarlige årsager over i den modsatte side af vejbanen, hvor rendegraveren kom kørende i modsat retning og de to biler stødte sammen, oplyser Martin Bjerrregaard.

Han kan videre oplyse, at der ingen personskade skete, men at føreren af personbilen var såkaldt ’teknisk fastklemt’, hvilket betyder, at brandvæsenet tilkaldes for at klippe taget af og løfte passageren ud af bilen.

Den 55-årige blev herefter kørt til tjek på hospitalet i en ambulance.

Rendegraveren og føreren heraf slap uden videre skrammer.

Et bugseringskøretøj sørgede for at fjerne personbilen, og kl. 07.55 kunne morgentrafikken atter køre normalt gennem Hårlev.
rmh

Skriv en kommentar