(Last Updated On: 4. maj 2021)

Store Heddinge: Det seneste år har i høj grad og i lange perioder været præget af corona og deraf følgende restriktioner. Foreninger landet over har løbende måtte aflyse, ændre og navigere rundt i en tid, med løbende justeringer i forsamlingsforbud og andre skiftende regler. Det gælder også for Ældre Sagen i Store Heddinge, som nu glæder sig over atter er kunne melde klar med aktiviteter nu, hvor det igen er blevet muligt.

– Som det første er vi gået i gang med petanque, hvor Morfars Haveservice og vognmand Claus Larsen netop har renoveret de fire baner ved tennisklubben, oplyser Hans Christian Rasmussen fra Ældre Sagen Store Heddinges bestyrelse.

Der spilles petanque på de nyrenoverede baner Ved Munkevænget i Store Heddinge hver onsdag fra kl. 10.

Petanquebanerne ved tennisklubben i Store Heddinge er nyrenoverede og klar til boldspillet med metalkuglerne. (Foto: Hans Christian Rasmussen)

Også Netcafe Stevns er genåbnet, og her kan man hver tirsdag mellem kl. 9.30 og 12.00 få kyndig IT-hjælp.

Det kunne for eksempel være hjælp til installering af Sundhed.dk samt at få vist, hvordan det bruges og hvordan man for eksempel printer et coronapas. Der er også hjælp at hente til andre, mindre problemer med computeren eller mobiltelefonen.

Der er i øjeblikket plads til fem gæster og fem hjælpere, og alle, der opholder sig i lokalet, skal spritte hænder af og bære mundbind.

Mødestedet er i kælderen i Egestræde 14. Ansvarlig er Viggo Bilstrøm, som man tilmelder sig hos på enten tlf. 20213348 eller e-mail vigbil@privat.dk.

En tredje aktivitet, der starter op i indeværende uge, er stolegymnastik og balanceøvelser. Det foregår hver tirsdag og fredag på Stevnshøj mellem kl. 14 og 16. Her skal tilmelding ske til Karsten Smith på tlf. 42443355.

Endelig oplyser Ældre Sagen Store Heddinge, at der først må afholdes årsmøde efter den 1. august 2021.

Oprindeligt var årsmødet berammet til den 8. juni 2021 i Sydstevnshallen, Rødvig. Men det er nu aflyst indtil videre. En ny dato vil blive annonceret på et senere tidspunkt.
rmh

Skriv en kommentar