(Last Updated On: 26. oktober 2021)

Foredrag den 4. november i Hårlevhallen

Peter Mygind har tidligere besøgt Stevns, her ved Hellested Friskole og Klintekongen. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Sundhed: En sund og fornuftig livsstil kan hjælpe meget, men der gives ingen garantier, et hjertestop kan ramme os alle.

Mange af os så Christian Eriksen falde om med hjertestop under EM-kampen mellem Danmark og Finland, og nu kommer en anden kendis til Stevns for at tale om en hjertesag.

Kampen for godt liv

Peter Mygind har været igennem et forløb med 3 blodpropper, og så faldt han tillige om med et hjertestop i 2015.

Han var heldig, for hurtig hjælp med hjertemassage reddede den gang hans liv. Han er kommet videre i livet ved at omfavne angsten og ikke lade den gro fast.

Formanden for Hjerteforeningen Stevns, Preben Hansen, siger i anledning af det forestående foredrag:

– Vi kender alle Peter Mygind, et meget aktivt menneske, der optræder som skuespiller, tv-vært, musikker, forfatter og foredragsholder. I dag tager Peter Mygind blodfortyndende medicin som så mange andre, men han må også leve med angsten. Peters foredrag vil således bl.a. handle om, hvordan “en kriger” tager kampen op for at få et godt liv, hvor det ikke er angsten og sorgen, der er styrende i hverdagen, siger Preben Hansen.

Husk tilmelding

Peter Mygind er i dag ambassadør for Hjerteforeningen, og Hjerteforeningen Stevns har fået lavet en aftale, så han kommer til Stevns og deler ud af egne erfaringer.

Nærmere bestemt bliver det torsdag den 4. november kl. 19 i Hårlevhallen.

Efter foredraget bliver der mulighed for at stille spørgsmål, ligesom der bliver mulighed for udveksling af indbyrdes erfaringer.

I løbet af aftenen serveres der kaffe/te med blødt brød.

Pris for deltagelse i arrangementet er 30 kr. for medlemmer samt 100 kr. for ikke-medlemmer, der betales ved indgangen (kontant eller Mobile Pay).

Deltagelse i arrangementet kræver dog tilmelding forud senest den 30. oktober til Erik Pedersen, 3091 1506 – Jørgen Hansen, 2175 3324 eller mail til hyl25@elvercom.dk
sky

Skriv en kommentar