(Last Updated On: 1. juli 2014)

Et tiltag i tiden…
PicnicPåStevns-012
STEVNS: Et tiltag, som også styrker kommunens målopfyldelse er netop realiseret: PicnicStevns. Her arbejder små lokale fødevareproducenter (Stevns Fødevarenetværk) sammen med en frivillig organisation (Café Stevnen, et værested for socialt udsatte) om at udbyde en lokalt sammensat madkurv til turister og andre gæster på Stevns.
Tiltaget er med til at fastholde arbejdspladser, og det styrker det frivillige engagement. Begge dele står højt på kommunalbestyrelsens ønskeseddel.
Sådan skriver Niels Meisner, leder af Café Stevnen og Anni Cassias, bestyrelsesmedlem i Stevns Fødevarenetværk bl.a. i en pressemeddelelse, der om kort tid vil blive udsendt til det øvrige Danmark, i forbindelse med lancering af PicnicStevns – en picnic-pakke med lokale produkter.
PicnicStevns pakken indeholder: Brød, smør og 3 slags pålæg, en specialitet/snack, årstidens frugt og grønt, øl ½ l og most ¾ l. Der er pakket til 4 personer, og indholdet er leveret af medlemmer af Stevns Fødevarenetværk. Engangsservice og en køletaske følger med.

Picnic-pakken er resultatet af et samarbejde mellem Stevns Fødevarenetværk, Stevns Kommune og Café Stevnen, som er et værested for socialt udsatte. Overskuddet af salget af picnic-pakkerne går ubeskåret til driften af Café Stevnen.

Man bestiller og betaler sin PicnicStevns-pakke på billetto.dk Prisen for en pakke til 4 personer er Dkr. 340.

Pakken afhentes på dagen i Café Stevnen, Algade 33 C, 4660 Store Heddinge eller der kan aftales afhentning på Rødvig Havn hos Engvang Frugts bod, ring 21151547.

Skriv en kommentar