(Last Updated On: 6. august 2019)

AIK 65 har haft proff gæstetræner på besøg

Helena og Sommer fra pige U-8 holdet er klar til, at tage hul på en ny sæson. Her sammen med assistenttræner “Mr. AIK” alias Johnny Thorsen.

Strøby Egede: Fodboldpigerne hos AIK 65 er i den grad klar til en ny sæson med et heftigt program.

Men de har også fået professionel vejledning.

Louise Ringsing på banen

AIK’s pigeafdeling havde kort før sommerferiens start besøg af den tidligere AIK’er, og nu professionelle fodboldspiller i Bayern Leverkussen, Louise Ringsing.

Ud over sin professionelle karriere i den tyske bundesliga er Louise også i gang med en uddannelse som skolelærer, og det var i den forbindelse hun var hjemme og i praktik på Strøbyskolen.

– Louise var gæstetræner for en dag, hvor AIK 65 Strøbys U-10 til U-12 piger fik en masse tricks og gode råd af den tidligere AIK og landsholdspiller med 49 landskampe på sit CV, fortæller Mr. AIK alias assistenttræner Johnny Thorsen.

Opstarts Cup 2019

Der bliver også brug for Ringsings sparring, idet U-12 og U-13 piger allerede lørdag den 10. august skal deltage i Taastrup FC’s opstartsstævne 2019.

AIK 65 Strøby deltager med to hold i en 8-mands turnering. Mandag den 12 august starter træningen op, og formen skal helst være på plads da U-13 pigerne har deres første turneringskamp den 15. august, hvor det gælder Tuse IF på hjemmebane.

Man må håbe for U-12 pigerne, at de mange træningstimer sidder rigtigt i benene, når de den 14. august på udebane møder Svogerslev. Ud over Svogerslev, er AIK’s U-12 piger i pulje med Dianalund, Solrød FC, Ejby IF Fodbold og Herlufholm GF. U-13 pigerne er i pulje med Herlufholm GF, FC Nakskov, Taastrup FC, Kr. Helsinge, Greve Fodbold, Roskilde Pige Fodbold, Brøndbyernes IF 1 og Herfølge BK.

Apollo 11 og fodbold

Dansk Boldspil Union (DBU) og AIK 65 Strøbys pigeafdeling markerer 50 året for Appolfærden til månen med en “rumrejse” for piger i alderen fra 6 til 10 år når “Pigeraketten” endnu engang flytter sin afskydning til Strøby IC den 14. august hvor Conni Olsgaard er klar i Spacecenteret, fortæller Johnny Thorsen.

– Denne gang er baren sat lidt højere fra DBU’s og AIK 65 Strøbys side. idet man vil forsøge, at besøge det meste af solsystemet, hvis det bliver en vellykket affyring, lyder det fra Mr. AIK.

Udtaget til talentudvikling

DBU Talent har hen over sommeren indkaldt piger, som er født i 2006, og som har særligt talent og modenhed til at drive sin sport lidt længere.

AIK 65 Strøby har indstillet to piger til den første samling, der foregår i Solrød den 18. august.

De to piger er Liv Bruun som bl.a. var med under den afsluttede “Final Four”, som blev afviklet i Borup kort før sommerferien. Liv Bruun og de øvrige U-14 piger opnåede en flot fjerde plads. Pige nummer to er Sille Ahle, som til dagligt spiller som U-13 pige.

sky

 

Skriv en kommentar