(Last Updated On: 19. maj 2015)

Gudstjeneste BoesdalTraditionen tro afholder kirkerne i Tryggevælde Provsti en stor friluftsgudstjeneste 2. Pinsedag

BOESDAL: Pinsen bliver fejret for fuld udblæsning, når hen mod 1000 mennesker fra Tryggevælde Provsti traditionen tro afholder fællesgudstjeneste i Boesdal Kalkbrud 2. Pinsedag, mandag den 25. maj. Selve gudstjenesten begynder klokken 11.

I år er det Marie Rørbæk fra Haslev, der er blevet valgt til årets prædikant.

”Jeg vil tale om Helligånden, som formidler af kærligheden både mellem mennesker og mellem Gud og mennesker. Jeg vil forsøge at prædike til både børn og voksne. Jeg kan godt røbe, at midt i min prædiken vil jeg sende levende, hvide duer afsted, som billede på Helligåndens komme, som vi fejrer i pinsen. Pinsen er nemlig ikke bare kirkens fødselsdag, det er også her, at kirken kommer ud til alle mennesker, så alle kan forstå, at Gud er os nær med sin Ånd”, udtaler Marie Rørbæk.

Gudstjenestens musik er lagt i hænderne på organist Niels Andersson fra Valløby og St. Tårnby. Der bliver tale om en festlig gudstjeneste med præster fra Stevns og Faxe Kommune og musik fra børne- og voksenkor fra alle sogne.

I år deltager spejderne for første gang. Det er spejdere fra Valdemar Distrikt. Karisespejderne har lavet et nyt, flot klokketårn, som vil ringe gudstjenesten i gang.

Skriv en kommentar