(Last Updated On: 3. juni 2021)

En entreprenør fra Viborg, som har specialiseret sig i store luksussommerhuse med swimmingpool og spabad, har anmodet Stevns Kommune om at udarbejde en lokalplan for et område ved Rødvig Camping til opførelse af 25 sommerhuse.

Af Erik Nielsen

Rødvig Camping bliver ud over Havnelev Enghave nærmeste nabo til de 25 sommerhuse med swimmingpool , spabad og aktivitetsrum, som Skanlux har planer om at bygge. (Kort: Stevns Kommune)

Rødvig: Op til 25 luksussommerhuse i et plan på mellem 180 og 375 kvadratmeter med egen swimmingpool og spabad. Det er de planer som entreprenøren Skanlux fra Viborg har lagt frem for Stevns Kommune, da de ønsker at bygge sommerhusene på arealet lige bag ved og over for Rødvig Camping på Højstrupvej. Entreprenøren har derfor anmodet kommunen om, at der udarbejdes en lokalplan, som gør det muligt at gennemføre deres projekt.

Denne anmodning blev behandlet på det seneste møde i Plan-, Miljø- og Teknikudvalget (PMT). Her var der enighed om, at udsætte beslutningen om at igangsætte lokalplanlægningen, da udvalgets medlemmer ønsker at besigtige området, inden de går videre i processen.

Udskyder beslutning

– Jeg synes, det er fornuftigt, at alle medlemmer af udvalget får lov til at se området og danne sig et indtryk af omgivelserne, hvor de ønskede sommerhuse skal ligge, inden vi går videre og sætter lokalplan-processen i gang. Området er dog allerede udlagt til sommerhuse i den eksisterende kommuneplan, så det er ikke noget nyt, at vi har et planmæssigt ønske om at lægge sommerhuse netop der, siger Flemming Petersen (V), der er formand for PMT.

Læs hele artiklen i ugens udgave af Stevnsbladet.

Skriv en kommentar