(Last Updated On: 2. maj 2021)

Christine Jønck med sin bog »Fantommanden«. (Foto: Kirstine Ploug)

Stevns: True crime er det store hit blandt lyttere, og nu kan du blive klogere på det uopklarede Højbjergmordet, når forfatter Christine Jønck fortæller om hemmelighederne og teorierne om mordet i en ny podcast fra Stevns Bibliotekerne.

”Fantommanden” er Christine Jønck fra Hårlevs nyeste bogudgivelse. Det er en doku-krimi om den formodede gerningsmand til det uopklarede mord på Marie Lock-Hansen den 10. november 1967.

Mordet, der kaldes Højbjergmordet, er ikke bare uopklaret, det er også omgærdet med megen mystik og teorier, for hvorfor stoppede efterforskningen, når man stadig havde spor? Hvorfor blev fantomtegningen baseret på et troværdigt vidne aldrig offentliggjort? Og hvorfor dukker Forsvarets Efterretningstjeneste op flere steder i efterforskningen?

I den nye podcast, som ifølge pressemeddelelsen fra Stevns Bibiliotekerne får dig til at kigge over skulderen, fortæller Christine Jønck om arbejdet med bogen, som blandt andet bygger på samtaler med en kvinde, der hævder, at hendes mand er morderen. En spændende fortælling, både om Højbjergmordet og forfatterens arbejde.

Bibliotekets podcast er tilgængelige på eReolen og kan lyttes via bibliotekets hjemmeside eller eReolens gratis app.

Skriv en kommentar