(Last Updated On: 28. september 2018)

Den københavnske bande-konflikt kom til Stevns

Masseanholdelse af bandemedlemmer i Rødvig. Et vidne fortæller til Stevnsbladet, at det skete ved et sommerhus på Strandstræde.
(Foto: Presse-Fotos.dk)

Rødvig: Ved 1-tiden natten til onsdag den 26. september gennemførte Københavns Politi en storstilet aktion ved et sommerhus i Rødvig, bekræfter Københavns Politi over for Stevnsbladet.

Her blev 11 personer anholdt, og straks kørt til Grundlovsforhøret bag lukkede døre i Københavns Byret. De 11 personer blev varetægtsfængslet frem til 16. oktober.

50 politifolk i kamptøj

De 11 mænd, der nu er anholdt, sættes ifølge Ritzau, alle i forbindelse med den verserende bandekonflikt mellem Brothas og en udbrydergruppe kaldet »NNV« i København.

Et vidne fortæller til TV 2, at der var omkring 25 politibiler til stede i sommerhusområdet, heriblandt mindst otte hundepatruljer. Vidnet vurderer desuden, at mindst 50-60 politibetjente, heraf flere med specialudrustning, har deltaget i aktionen.

Bil blev beslagslagt

Stevnsbladet har modtaget pressefotos.dk’s optagelser fra aktionen, som bl.a. viser, at en stjålen BMW blev beslagslagt under aktionen.

Der er ikke forlydender om fund af våben i sommerhuset, men skyderier i bl.a. København, blev der skudt med en AK47-riffel, en pumpgun samt andre ukendte gerningsvåben.

Ifølge den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, er mændene er sigtet for fem drabsforsøg og to røverier af biler begået i perioden fra 5. til 26. september i København.

sky

Skriv en kommentar