(Last Updated On: 2. maj 2014)

Politi-uniform

HAVNELEV: Lørdag eftermiddag blev et ungt par fra Nordsjælland påkørt i deres personbil, da de kom kørende ad Boestoftevej i østlig retning. Midt i vejkrydset i Havnelev blev bilens højre side ramt af en bordeauxrød varevogn, der kom kørende fra Mindehøjvej uden at holde tilbage for fuld stop-skiltet.
Den blå personbil blev i sammenstødet slynget sidelæns med stor kraft, mens der gik hul på varevognens køler. Trods skaden fortsatte varevognen mod nord af Tornebjergvej med kølevæsken dryppende efter sig.  Et vidne nåede at aflæse bilens nummerplade og ringede derefter til politiet. Ved ankomst til ulykkesstedet fulgte en patruljevogn forgæves sporet af kølervæske ad Tornebjergvej.
Det unge par blev begge kørt til sygehuset i ambulance, da manden klagede over ondt i nakken og kvinden er gravid.
Der er tale om en bordeauxrød varevogn af mærket Nissan Serena Facelift Vanette Van med grå kofangere og registreringsnummer VD97283. Et kontrolcheck har vist, at nummerpladen er afmeldt. Føreren af varevognen bliver beskrevet som en mand på cirka 30 år, der ved uheldet var iført en ternet skjorte. Har man yderligere oplysninger kan politiet kontaktes på telefon 114.

Skriv en kommentar