(Last Updated On: 20. juni 2019)

Store Heddinge: Politiet fik tirsdag den 18. juni kl. 18:36 en henvendelse fra moderen til en 12-årig pige fra Store-Heddinge.

Datteren gik i Jernbanegade sammen med en anden 12-årig pige fra Rødvig, og pigerne fik en brochure fra ”Aktiv Sommer” og bolsjer fra en fremmed mand, der befandt sig ved stationen. Han havde efterfølgende krammet og kysset pigerne på kinden.

Beskrivelse af efterlyste

Politiet har nu afhørt pigerne for at få klarlagt hændelsesforløbet, og vil nu forsøge at få identificeret manden for høre hans version af sagen.

Den mistænkte blev beskrevet som: Mand, mellemøstlig af udseende, 45-50 år, 175-180 cm, Kropsbygning: kraftig; Hudfarve: brun; Hårfarve: sort; Hårlængde: kort.

Yderligere kendetegn: Skæg på ca. 5 cm. Talte dansk med accent, og var iført sort langærmet sweatshirt, sorte beskidte shorts, der gik ned over knæene og sorte sko.

Han medbragte bolsjer i højre forlomme og brochurer med „Aktiv Sommer”.

Politiet vil tage stilling til, om der er grundlag for en sigtelse mod manden på grund af hans adfærd over for pigerne.

Kommunen ikke indblandet

Centerchef Annette Lisa Kjær fra Kommunens Politik- og Borgerforvaltning, som står for „Aktiv Sommer” oplyser til Stevnsbladet, at de ikke har engageret nogen til at uddele brochurer, idet de ligge frit tilgængeligt på biblioteker og andre offentlige institutioner.
sky

Skriv en kommentar