(Last Updated On: 15. februar 2017)

Dejligt, at der ser ud til at være en enig gruppe, som vil gøre noget konkret ved et antal mærkesager i Stevns kommune.

Jeg har boet i kommunen siden 1991 og har den opfattelse, at Venstre har haft mange muligheder for at få sat omfartsvejen i gang – men har forpasset chancen hver gang.

Så spørger man sig selv, er det fordi, det er en god sag at tage op lige før et kommunevalg, for det er der stemmer i?

Når jeg ser på læserbrevene i Stevnsbladet omhandlende omfartsvej eller linjeføring mod motorvejen, er det tydeligt, at der jo ikke engang er en plan og enighed om, hvad det er, man går efter.

Nej denne gang bør politikkerne i flertalsgruppen vise os, at der er en handlekraftig gruppe bag denne mærkesag.

Der skal være en klar prioritering – ønsker vi i første omgang en omfartsvej syd om Strøby Egede – for efterfølgende at kunne udvide denne plan med en linjeføring til motorvejen. Ved man ikke, hvad man vil, kommer man ingen vegne.

Det, man sætter som sin mærkesag, er også en målsætning, og en målsætning skal kunne måles for sidst at kunne succesvurderes. (Politikeres skrækscenarie).

»Arbejde for etablering af en omfartsvej syd om Strøby Egede«. Dette er der ikke just noget målbart i, det er et vagt politisk udsagn, uden nogen konsistens.

»Første spadestik til en omfartsvej syd om Strøby Egede – eller en direkte linjeføring til motorvejen, skal være taget inden udgangen af 2018«

Så har man taget ansvar og tydeligt dokumenteret, at dette er, hvad vi vil – og så må man sætte sig delmål, for at nå til dette første spadestik.

En politiker, der tør lave sådanne målsætninger, får min stemme til kommunalvalget, uanset partifarve.

Vi har brug for arbejde og action på Stevns og ikke alt det interne fluek………….

Kim Palmann
Stevnsvej 10
Strøby Egede

 

Skriv en kommentar