(Last Updated On: 9. april 2014)

Politiskilt-SPOT2
Smykker, guldur og kontanter stjålet fra Vinkelvej

RØDVIG: Via et østvendt soveværelsesvindue har indbrudstyve fundet vej indenfor i en ejendom på Vinkelvej i Rødvig. Her har de stjålet diverse smykker, blandt andet flere guldsmykker i form af halskæder, ørestikker og ringe. Desuden mangler der et guldur og kontanter.
Indbruddet er sket torsdag den 3. april mellem klokken 11.00 og 12.00.

Intet stjålet ved indbrud på Sønder Allé
STORE HEDDINGE: I en ejendom på Sønder Allé har der i perioden fra onsdag den 2. april klokken 21.00 til fredag den 4. april klokken 16.00 været uindbudte gæster.
Gerningsmændene har med en spade – fundet i et skur på samme adresse – opbrudt et vindue til husets bryggers. De har dog ikke efterladt sig noget rod, og ej heller er der stjålet noget.

Stjal 2.000 liter gødning i Lund
LUND: Cirka 2.000 liter flydende gødning er blevet stjålet fra tanke på Lund Gade i Lund. De mange liter gødning er blevet transporteret væk på et tidspunkt mellem onsdag den 2. april klokken 12.00 og søndag den 6. april også klokken 12.00.

Indbrudsforsøg på Bakkehældet
VALLØBY: Der blev søndag aften den 6. april mellem klokken 18.00 og 00.45 begået indbrud i et hus på Bakkehældet i Valløby. Efter at være kommet indenfor – via et stuevindue ud til haven – har gerningsmændene bevæget sig rundt i hele huset, hvor de har gennemrodet alt.
Umiddelbart er der ikke stjålet noget fra adressen, og man har fundet vej ud igen via husets terrassedøre, der begge stod åbne.

Skriv en kommentar