(Last Updated On: 17. marts 2014)

Indbrud_husStjal pengeskab og kamera på Omøvej

HÅRLEV: Ved at bryde et sydvendt stuevindue op lykkedes det torsdag aften indbrudstyve at komme indenfor i et hus på Omøvej. Udover et sort spejlreflekskamera af ukendt mærke slap tyvene også af sted med et pengeskab indeholdende pas, kontanter i sedler, diverse udenlandsk valuta, en møntsamling af gamle danske mønter, skøder på boligen, diverse private papirer samt gamle militære ID-kort.
Gerningsmændene havde ifølge anmelder bevæget sig rundt i hele huset, og de brugte husets sydvendte havedør til at komme ud igen.
Indbruddet er begået på et tidspunkt mellem torsdag den 13. marts klokken 19.30 til fredag den 14. marts klokken 03.10, hvor tyveriet blev opdaget og anmeldt til politiet.

Adskillige indbrud i Strøby i weekenden

STRØBY: Flere ejendomme i og omkring Strøby har i weekenden været udsat for indbrud.

I et hus på Nattergalevej var der uindbudte gæster lørdag den 15. marts. Anmelder passer i øjeblikket huset, da husets ejere er på ferie. Klokken 04.30 modtog anmelder en alarm-sms, hvorefter vedkommende kørte til adressen. Her kunne det konstateres, at et værelsesvindue samt en terrassedør var brudt op, for begge stod åbne ved ankomst til stedet. Det vides dog ikke, om der er stjålet noget fra adressen.
I tidsrummet mellem lørdag den 15. marts klokken 18.00 og søndag den 16. marts klokken 01.00 var der ubudne gæster i et hus på Strandvejen. Ruden i ejendommens østvendte hoveddør var knust, og også ruden til husets østvendte kontor var knust, hvorefter indbrudstyve var kommet indenfor. Stedet var delvist gennemrodet. Tyvene slap af sted med kassebeholdningen samt en pung indeholdende kontanter og diverse personlige kort.
På Varpelevvej havde gerningsmændene knust ruden til ejendommens bryggersdør, hvorefter det ved håndsindrækning var muligt at åbne bryggersdøren – der var med vrider – indefra. Herefter var indbrudstyvene rundt i hele huset, hvor de stjal en ældre bærbar computer af mærket Dell. Desuden var fire sparebøsser opbrudt og tømt for småpenge. Tyvene er kommet ud samme vej, som de kom ind. Indbruddet er sket på et tidspunkt mellem lørdag den 15. marts klokken 14.30 og søndag den 16. marts klokken 12.35.
Ved at bryde en hoveddør op, fik indbrudstyve adgang til en ejendom på Svinget, hvorefter de gennemrodede hele huset. Udover at stjæle TV og værktøj, var et varmeanlæg blevet skilt ad og flere solceller var ødelagt. Indbruddet er sket mellem søndag den 2. marts og lørdag den 15. marts, hvor det blev anmeldt til politiet klokken 12.40.
Også Garderhøjen har haft visit – på et tidspunkt mellem torsdag den 13. marts klokken 20.00 og lørdag den 15. marts klokken 7.00. Her gik det ud over et fritidshus, hvor gerningsmændene havde fået adgang ved et bryde et vestvendt stuevindue op. Herefter havde tyvene bevæget sig rundt i stue og udestue, men umiddelbart er der ikke stjålet noget.
rmh

Indbrud på Brinkholmvej

STRØBY EGEDE: Der blev blandt andet stjålet TV, stereoanlæg, smykker og sølvtøj fra en ejendom på Brinkholmvej, men anmelder har endnu ikke det fulde overblik over stjålne effekter. Indbruddet er foregået på et tidspunkt mellem torsdag den 13. marts klokken 13.00 og lørdag den 15. marts klokken 12.30. Indbrudstyvene er kommet indenfor i huset ved at bryde en terrassedør op. 

Skriv en kommentar