(Last Updated On: 23. marts 2016)

Politi-patrulje

Stjal pengekassen hos Anettes Mad

STORE HEDDINGE: I industriområdet på Bødkervej har det været indbrud i cateringfirmaet Anettes Mad på et tidspunkt mellem onsdag den 16. marts kl. 18.30 til torsdag den 17. marts kl. 6.45.
Såvel hoveddør som bagdør er blevet brudt op, og ruder i begge dørene er blevet knust.
Gerningsmanden har stjålet en sort pengekasse med kontanter. Det oplyses i politirapporten, at pengekassen måler cirka 20 gange 10 cm.

Designermøbler og -lamper stjålet på Strandvejen
STRØBY: Der er stjålet otte Arne Jacobsen stole – syv af dem i træ, to PH loftslamper samt en Georg Jensen vejrstation fra et sommerhus på Strandvejen. Gerningsmændene havde desuden forsøgt at rive fjernsynet ned fra væggen, med skader på fjernsynet til følge. Indbrudstyvene har fundet vej ind – og senere ud – via terrassedøren, som havde opbrudsmærker og en knust rude. Der har været færden rundt i hele huset, som dog ikke var rodet igennem.
Indbruddet er sket på et tidspunkt i perioden mellem søndag den 13. marts kl. 12 og torsdag den 17. marts kl. 10.

Søredning ud for Magleby
MAGLEBY: Kl. 19.40 fredag aften blev politiet af søredningsmyndighederne orienteret om, at en båd var ved at synke cirka 200 meter fra land ud for Magleby. Tre personer skulle være om bord i båden.
En redningsbåd fra Køge fik hurtigt kontakt med fartøjet, som havde fået noget i skruen, så båden drev uden at kunne styre.
Der var tale om tre svenskere, som alle kom i land i god behold i Køge Marina kort før kl. 23.

Flere anmeldelser om indbrud i weekenden
HÅRLEV/STRØBY/RØDVIG:  Politiet har i løbet af weekenden modtaget anmeldelser om indbrud og indbrudsforsøg fra flere hus- og sommerhusejere i Stevns kommune.
Blandt andet har der været indbrudsforsøg i en ejendom på Dalen, hvor et østvendt værelsesvindue er forsøgt opbrudt. Det er ikke lykkes gerningsmanden at komme ind i huset, men ledningen til en udendørs lampe er ifølge anmelder blev revet ud af husmuren. Forsøget på indbrud er foregået på et tidspunkt mellem den 18. marts kl. 17.30 og den 19. marts kl. 13.

På Lystrupvej i Lystrup har gerningsmanden haft bedre held til at komme indenfor i ejendommen efter at have knust en rude i bryggersdøren. Der har været færden i hele huset, hvor skuffer og skabe er blevet gennemrodet. Tyven, der brød ind søndag, har fundet vej ud gennem et badeværelsesvindue. Hvad der eventuelt er stjålet fra stedet, var ikke opgjort ved anmeldelsen.

Umiddelbart er der heller ikke stjålet noget fra et hus på Kystvejen, som også har været udsat for tyveri på et tidspunkt i perioden fra den 13. marts kl. 15 til den 20. marts kl. 16. Her er gerningsmanden kommet indenfor via et opbrudt stuevindue, hvor karmen var ødelagt. Indbrudstyven har benyttet huset havedør som udgang – havedøren stod åben da husets ejer kom hjem.

Også i et andet hus på Kystvejen har der været indbrud. Her er tyven sluppet af sted med en højttaler af mærket Sonos, model 5 – derudover har anmelder endnu ikke overblik over stjålne sager. Gerningsmanden er kommet indenfor ved at bryde et soveværelsesvindue op. Også her er terrassedøren brugt som udgangssted. Indbruddet er begået mellem den 20. februar og den 18. marts kl. 15.

Endelig har der på Strandlaugsvej i Rødvig – på et tidspunkt mellem den 14. marts kl. 17 og den 20. marts kl. 17.15 – været indbrud i et sommerhus. Et soveværelsesvindue er brudt op, og ifølge politirapporten stod to vinduer i stuen samt sommerhusets hoveddør og havedør åbne. Hvad der eventuelt er stjålet fra stedet, er ikke oplyst.

 

Skriv en kommentar