(Last Updated On: 28. oktober 2016)

 

112-Politibil-015 skud hørt i Hellested
HELLESTED: En 48-årig mand fra Hårlev anmeldte lørdag aften kl. 22.54, at både han selv og hans bekendte havde hørt op mod fem skud i byen – uden at kunne stedfæste området nærmere. Politiet kørte til området og gik en tur, men hørte ikke flere skud. Det er derfor ikke opklaret, hvad der var årsag til skuddene. Ingen er meldt tilskadekommen eller såret i den anledning.

Indbrud i Dagli’Brugsen
RØDVIG:  Cigaretskabet i Dagli’Brugsen på Vemmetoftevej var forsøgt opbrudt, men de tre gerningsmænd, som blev optaget på video, måtte opgive deres forehavende. Udbyttet blev formentlig kun til fem til syv kartoner cigaretter. De tre gerningsmænd kørte i en hvid varebil og beskrives som: A: Mand, kropsbygning: Almindelig, iført: Mørk hættetrøje med lyst logo på venstre side af brystet og mørk kasket, tørklæde for underansigtet, lyse arbejdsbukser, handsker og sorte sko. B: Mand, kropsbygning: Almindelig, iført: Mørk hættetrøje med snore i hætten og stort lyst mønster på venstre side af brystet, lys elefanthue og handsker. C: Mand, kropsbygning: Almindelig, iført: Mørkt tøj, mørkt tørklæde for underansigt, sorte gummisko med hvid sål. Indbruddet blev begået kl. 1.54 lørdag den 22. oktober. Gerningsmændene kom ind i Dagli’Brugsen ved at bryde en bagdør op.

Synkende skib var falsk alarm
RØDVIG:  Kl. 20.31 mandag aften modtog politiet en anmeldelse om et synkende skib ud for Rødvig. Heldigvis kunne den dramatiske melding hurtigt afvises, idet der var tale om et uddybningsskib, som måske lå lidt dybt i vandet. Der var således ingen i fare på nogen måde. Indbrudstyv var sulten

Indbrud i sommerhus
RØDVIG: En sommerhusejer ankom tirsdag aften kl. 20 til sit fritidshus på Lærkevej og opdagede, at såvel lys som fjernsyn var tændt. Den 47-årige ejer sneg sig ubemærket ind og anholdt en 27-årig rumæner mand, som var brudt ind via en knust rude, og som havde overnattet i huset.
Den unge rumæner oplyste, at han var brudt ind, fordi han var sulten. Politiet blev dernæst tilkaldt, og den anholdte overgivet til politiet. Manden er tidligere dømt for bl.a. indbrud i Danmark, og han blev onsdag kl. 12 fremstillet i grundlovsforhør.
Rumæneren fik en straksdom på 40 dages fængsel og dernæst udvisning og indrejseforbud i seks år. Efter afsoningen sendes han ud af landet.

 

Skriv en kommentar